reigando budo, jujutsu, itsepuolustus, turku

Jujutsu

Jujutsu – samuraiden taistelutaito

Jujutsu on yleisnimitys samurai-sotilaiden piirissä kehittyneille perinteisille japanilaisille aseettomille tai pieniä aseita hyödyntäville lähikamppailutaidoille.

Jujutsu yhdistää perinteet ja nykyajan

Tyylisuuntamme Gansuiryu jujutsu sisältää sekä vanhaa perinteistä jujutsua että moderneja tekniikoita, joita esimerkiksi poliisit ja turvamiehet käyttävät. Harjoitteluun kuuluvat mm. lyönnit, potkut, nivellukot ja heitot sekä erilaisten aseiden käyttö ja niitä vastaan puolustautuminen. Tekniikat eivät perustu voimaan, vaan liikkumiseen, tuntoherkkyyteen, ajoitukseen ja sijoittautumiseen. Kaikki harjoitukset tehdään turvallisesti ja kontrolloidusti harjoitustovereita kunnioittaen. Kukin kilpailee vain itsensä kanssa.

Tältä se näyttää

Kunto kasvaa, liikkuvuus paranee

Jujutsuharjoittelu kohottaa kuntoa, parantaa koordinaatiokykyä ja lisää liikkuvuutta. Jujutsu opettaa itsepuolustustaitoja turvallisesti mukavassa ja rennossa porukassa. Jokainen harjoituskerta alkaa tuki- ja liikuntaelimiä vahvistavalla alkulämmittelyllä ja venyttelyllä.

reigando budo, jujutsu, ase, veitsi, itsepuolustus, turku
Puolustautuminen veitsiuhkaukseen.

Jujutsu käy kaikille

Jujutsu sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Järjestämme junioriharjoituksia 7-15-vuotiaille ja aikuisten treeneihin voivat osallistua kaikki vähintään 16-vuotiaat. Yläikärajaa ei ole – jujutsua voi erinomaisesti harrastaa vanhemmallakin iällä.

reigando budo, jujutsu, itsepuolustus, juniorit, turku
Asetekniikoita treeneissä

Aloita heti!

Alkeiskurssi kestää noin kolme kuukautta. Varusteiksi riittävät tavalliset sisäliikuntavaatteet. Harjoitusmaksut voi maksaa joko harjoituskausittain tai ostamalla kymmenen kerran kortin tai käyttämällä liikuntaetuja. Harjoitusajat sijoittuvat mukavasti ilta-aikaan.

Jujutsua myös Maskussa ja Mynämäellä

Gansuiryu-tyylisuunnan jujutsua voi harrastaa pätevien ohjaajien johdolla myös Maskussa ja Mynämäellä.

Suomen jujutsuliitto, logo